WordPress site

12 ting som mentalt stærke mennesker ikke gør

0

Mentalt stærke mennesker har sunde vaner. De styrer deres følelser, tanker og adfærd på måder, der klargør dem til succes i livet. Tjek disse punkter, som mentalt stærke mennesker ikke gør, så du også kan blive mere selvsikker, i kontrol og i position til succes.

1. De spilder ikke tid og beklager sig

Mentalt stærke mennesker sidder ikke på sin ende og føler sig ked af det over deres omstændigheder, eller hvordan andre har behandlet dem. I stedet tager de ansvar for deres rolle i livet og forstår, at livet ikke altid er let eller retfærdigt.

2. De giver ikke deres magt væk

De tillader ikke andre at kontrollere dem, og de giver ikke en anden magt overdem. De siger ikke ting som: “Min chef får mig til at have det dårligt,” fordi de forstår, at de har kontrol over deres egne følelser, og de har et valg i forhold til, hvordan de reagerer.

3. De kryber ikke væk fra forandring

Mentalt stærke mennesker forsøger ikke at undgå forandring. I stedet byder de på positiv forandring og er villige til at være fleksible. De forstår, at forandring er uundgåelig og tror på deres evner til at tilpasse sig.

4. De bekymrer sig ikke om at glæde alle

Mentalt stærke folk erkender, at de ikke behøver at behage alle sammen hele tiden. De er ikke bange for at sige nej eller tale op, når det er nødvendigt. De stræber efter at være venlige og retfærdige, men kan håndtere at andre mennesker nogle gange bliver oprevet, hvis en given situation ikke har været tilfredsstillende for alle.

5. De frygter ikke at tage beregnede risici

De tager ikke hensynsløse eller tåbelige risici, men har ikke noget imod at tage beregnede risici. Mentalt stærke mennesker bruger tid på at veje risici og fordele, før de træffer en stor beslutning, og de er fuldt informeret om de potentielle ulemper, inden de handler.

6. De dvæler ikke ved fortiden

Mentalt stærke mennesker spilder ikke tid på at leve i fortiden og ønske, at situationen var anderledes. De anerkender deres fortid og fortæller, hvad de har lært af den. De genopliver dog ikke konstant dårlige oplevelser eller fantaserer om de gyldne, forgangne dage. I stedet lever de i nutiden og planlægger efter fremtiden.

7. De laver ikke de samme fejl igen og igen

De accepterer ansvar for deres opførsel og lærer af deres tidligere fejl. Som følge heraf bliver de ikke ved med at gentage disse fejl om og om igen. I stedet bevæger de sig videre og træffer bedre beslutninger i fremtiden.

8. De harmes ikke over andre folks succes

De kan værdsætte og fejre andres succes i livet. De bliver ikke jaloux eller føler sig snydt, når andre overgår dem. I stedet erkender de, at succes (oftest) er et resultat af hårdt arbejde, og de er villige til ligeledes at arbejde hårdt for deres egen chance for succes.

9. De giver ikke op efter det første nederlag

De anser ikke fejl som en grund til at give op. I stedet bruger de fiaskoer som en mulighed for at vokse og forbedres. De er villige til at fortsætte med at prøve, indtil de får det gunstige resultat.

10. De frygter ikke alene-tid

De kan tolerere at være alene, og de frygter ikke tavshed. De er ikke bange for at være alene med deres tanker, og de kan bruge ro-tid til at være produktive. De nyder deres eget selskab og er ikke afhængige af andre for at holde dem ved selskab og agere underholdning hele tiden, men kan i stedet være glade, hvis ikke lykkelige, alene.

11. De føler ikke, at verden skylder dem noget

Mentalt stærke mennesker føler sig ikke berettiget til ting i livet. De blev ikke født med en mentalitet, der siger, at andre vil tage sig af dem for dem, eller at verden skalgive dem noget. I stedet leder de efter gunstige muligheder baseret på deres egen fortjeneste.

12. De forventer ikke øjeblikkelige resultater

Uanset om de arbejder på at forbedre deres sundhed eller at få en ny virksomhed skudt godt i gang fra start, da forventer mentalt stærke mennesker ikke øjeblikkelige resultater. I stedet bruger de deres evner og tid til det bedste, de kan og forstår, at reel forandring tager tid.

Har du en tankegang, som ud fra disse punkter kan betegnes som mentalt stærk?

Smid en kommentar

Din email adresse bliver ikke offentliggjort.